Savon MediaCenter Oy

Kajaanin valloitus

29.08.2017 00:00

Syyskuussa avaamme uuden toimipisteen Kajaaniin.

 

Yksi tärkeä tekijä, joka mahdollistaa uuden ja innovatiivisen konttorimme toiminnan, ovat uudet näkökulmat, raikkaat ideat ja ajatukset

 

Näitä kaikkia löytyy Kajaanin yksikön päälliköltämme.

 

Jaana Korhonen ottaa uuden toimistomme "haltuunsa" ja vastaa siten  yksikkömme päivittäisestä toiminnasta. 

Jaanalla on vuosien kokemus operatiivisesta myyntityöstä niin telemarkkinoinnin parista, kuin kaupassa ja kahvilassa työskentelystäkin.

 

"Katson, että työssäni yksikön päällikkönä minulle on suurta hyötyä siitä, että olen vuosia tehnyt myyjän työtä. Tiedän, mitä myyjän työ konkreettisesti on. Tunnen myynnin haasteet ja onnistumisten hetket omakohtaisesti, ja uskon siten olevani myös helposti lähestyttävä, osaava ja luotettava esimies..Odotan innolla sitä, että pääsen osaltani vaikuttamaan siihen millainen työpaikkamme jatkossa on.

Vapaa-aikanani harrastan monipuolista liikuntaa, ja olen laulun opiskelija- ja harrastaja. Ehkä tämä taiteellinen puoleni on myös hyvä ominaisuus esimiestehtäviä ajatellen. Olen luova, joustava ja idearikas. Arvostan aukotonta ja avointa yhteistyötä ja asioiden, ja myöskin ongelmien ratkaisemista yhdessä, tiiminä.

Tavoitteeni on, että meidän työpaikastamme tulee Kajaanin paras paikka työskennellä. Sellainen työpaikka, jossa viihdytään, ja jonne halutaan tulla töihin"

 

 

 

Seuraa työpaikkailmoittelua! Paikat tulevat avoimiksi pian!

 

 

jaana.korhonen@savonmediacenter.fi