Savon MediaCenter Oy

Äänessä telemarkkinoijamme Satu

16.03.2018 00:00

Satu

on toimistomme kielinero, ainakin omasta mielestään :) Kaupannälkäisenä myyjänä Satu ei hevillä asiakkaasta luovu, silloinkaan, kun asiakkaan kanssa ei suomeksi voi keskustella. 


 

Satu on yksi toimistomme konkareista. Kokemusvuosia telemarkkinoinnista hänelle on kertynyt jo yli 15 vuotta. Savon MediaCenterillä Satu on työskennellyt toimiston koko olemassaolon ajan.

 

Ennen telemarkkinointiin siirtymistään Satu on työskennelyt lastenhoitajana.

 

"Nykyisessä työssäni nautin varsinkin niistä hetkistä, kun tiukan keskustelun jälkeen puhelu johtaa kauppaan. Minulle tärkeää on se, että voin itse omalla panoksellani suoraan vaikuttaa omaan ansiooni. Joka kuukauden ensimmäiisenä työpäivänä teen itselleni tavoitteen, jonka haluan saavuttaa. Kaikkeni teen sen eteen, että pääsen tavoitteeseen...ja siitä ylikin. Myös se, että koskaan ei tiedä, millaisia asiakkaita kohtaa, ja että jokainen päivä on erilainen, on mukavaa"


 

Miten pääset yli haastavista hetkistä? " lasken kymmeneen ja koitan miettiä, että miten selviän tilanteesta. Esimieheltä haen myös tarvittaessa apua ja tukea" 

 

Mikä työssäsi antaa sinulle eniten energiaa? ”Itse työ, tästä minä vaan tykkään. Ja tietysti ne tilanteet, kun ”mahdottoman vaikean” asiakastilanteen on saanut väännettyä kaupaksi. Siitä tulee parhaat ”kiksit”


 

Tätä työtä suosittelen henkilölle, joka on itsevarma, uskoo itseensä ja aidosti haluaa myyntityötä tehdä. Tämä on ihan parasta!”