Savon MediaCenter Oy

Lapinlahdella avoimena 2 työpaikkaa!

03.01.2018 13:35

Lapinlahdella vuodesta 2010 asti toimineessa yksikössämme on nyt avoimena kaksi kokoaikaisen myyntineuvottelijan paikkaa.

 
Keskitymme mainos- ja mediamyyntiin, josta meillä on yli kymmenen vuoden kokemus. Yksikkömme ehdoton vahvuus on myynti, ja se, että työsuhteet meillä ovat pitkäaikaisia. Valtaosa työntekijöistämme on työskennellyt meillä yli viiden vuoden ajan. Osaavan ja kokeneen tiimin ja ammattitaitoisen esimiehen tuki on kaikkien saatavilla, aina.

Mikäli olet vaihtamassa alaa, etsimässä uusia tuulia työelämään, ja harkitset uraa myyntineuvottelijana, olemme siihen erinomainen vaihtoehto.

Konkreettisen käsityksen siitä, mitä työskentely meillä on, saat tutustumalla kotisivuihimme, josta läydät kattavasti tietoa, ja myös kokemuksia meillä työskentelemisestä.

Työnantajana Savon MediaCenter Oy on avoin, välittävä ja reilu. 
Maksamme kaikille työntekijöilemme työehtosopimuksen mukaista tuntipalkkaa, ja lisäksi käytämme motivoivaa provisiomallia.

Työskentelemme maanantaista perjantaihin kello 8 - 15. Illat, viikonloput ja pyhät olemme aina vapaalla.


Hakijalta odotamme myyntihenkeä, rohkeaa asennetta sekä halua oppia ja onnistua. Työssä menestyy ahkeralla ja sinnikkäällä asenteella. Aikaisempaa kokemusta myynnistä emme edellytä, asenne ja innostus ratkaisevat!Tarjoamme sinulle:
- kattavan koulutuksen
- turvallisen palkkausmallin ja motivoivan provision
- ammattitaitoisen tiimin ja esimihenen jatkuvan tuen
- nykyaikaiset työvälineet
- kokoaikaisen, toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa työllistyt suoraan meille. Emme käytä henkilöstönvuokrausfirmoja.


 
Toimintatavoistamme ja uuden työntekijän perehdyttämisprosessista voit lukea lisää kotisivuiltamme "työnhakijalle"- valikosta.

Uusien työntekijöidemme kouluttamisen aloitamme tammi-helmikuussa 2018


Ole nopea, täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Tarvittaessa lisätietoja antaa Nina Pokka, yksikön päällikkö

044 712 6457
nina.pokka@savonmediacenter.fi
www.savonmediacenter.fi