Savon MediaCenter Oy

Koulutus ja valmennukset ovat avain ammattitaitoiseen tekemiseen

24.04.2018 12:01

Telemarkkinointialan yrityksissä vaihtuvuus työntekijöissä on yleisesti melko yleinen tila - asia, mikä on monelle yritykselle arkipäivää. Ovi käy jatkuvasti, työntekijöitä tulee ja menee.

Me Savon MediaCenterillä olemme erityisen ylpeitä siitä, että työntekijämme ovat työskennelleet meillä vuosia. Edelleen palveluksessamme on henkilöitä, jotka ovat "kuuluneet kalustoomme" jo lähes kahdeksan vuoden ajan, eli toimiston avaamisesta saakka.

Syitä työntekijöiden pysyvyyteen on useita. Avainasioita ovat hyvät työilmapiiri, ammattitaitoinen työn ohjaus ja työntekijöistä välittäminen.

Huolehdimme työntekijöidemme työssä jaksamisesta ja osaamisen ja ammattitaidon jatkuvasta ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Jokaisen työpäivän aloitamme yhteisellä aamupalaverilla, jossa käymme läpi päivän ohjelmaa ja mahdollisesti muuttuneita kampanjoiden ohjeistuksia. Näiden yhteisten palaverien lisäksi huomioimme työntekijämme myös yksilöinä. Kehityskeskustelut, henkilökohtaiset valmennukset, ja se että esimies on aina työntekijöitä varten paikalla ja ennenkaikkea läsnä, ovat meille itsestäänselvyyksiä.

23.4. ja 24.4. olemme Porukalla "istuneet koulun penkillä"  Tällä kertaa koulutuspäivien teemana oli "kertausharjoitukset" 

Vaikka henkilökuntamme koostuu alansa osaajista, on tapanamme kerrata perusasioita eri näkökulmista säännöllisin väliajoin. 

Tärkeimpinä teemoina tällä kertaa olivat:

- telemarkkinoinnin vieminen lähelle asiakasta

- tarpeen tunnistaminen 

- asiakkaaseen vaikuttaminen

Kevään aikana lanseeraamme myös uuden valmennusohjelman, jossa jokainen työntekijämme huomioidaan entistäkin syvällisemmin