Savon MediaCenter Oy

Etämyyjäksi! Hae itsellesi työ, jossa olet itse oma pomosi!

14.11.2018 00:00

Tarjoamme mahdollisuuden ETÄTYÖHÖN

Oletko kokenut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen?
Haluaisitko itse päättää omat työaikasi, ja työskennellä ammattitaitoisen esimiehen ohjauksessa omassa kodissasi?Etätyöntekijänä saat käyttöösi nykyaikaisen puhelintietokonejärjestelmän omaan työtilaasi. Järjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen soittolistojen lähettämisen, sekä yhteydenpidon sinua ohjaavaan esimieheen.Etätyöntekijältä odotamme


- useamman vuoden kokemusta onnistuneesta kuluttajapuolen myyntityöstä
- erinomaisia sosiaalisia taitoja, ja vahvaa itseohjautuvuutta
- aitoa tuloshakuisuutta ja tavoitteellisuutta.Työajat etätyössä sovitaan lähiesimiehen kanssa viikottain, aina maanantaisin. Vähimmäsityöskentelyaika on 20 h /vko.Työnantajana koulutamme tehtävään. Alkukoulutus järjestetään toimistossamme. Tämän jälkeen työskentelet etätyöntekijänä, saaden kuitenkin jatkuvaa ohjausta, koulutusta ja tukea lähiesimieheltäsi.

Lisätietoja saat sähköpostilla info@savonmediacenter.fi tai puhelimitse 044 712 6457 / Niina

 

Sari kertoo työstään etämyyjänämme

 

(työskentelee etämyyjänä Oulunsalossa, kotitoimistossaan)

 

Sari kertoo päätyneensä telemarkkinoinin pariin puolivahingossa ja kokeilumielessä. 

"En ole koskaan kokenut olevani mitenkään erikoisen ulospäinsuuntautunut ihminen. Vielä muutama vuosi sitten en todellakaan kokenut itseäni puhujana, ja kynnys alkaa juttelemaan vieraiden ihmisten kanssa oli melko korkealla. Minullahan on lastenhoitajan koulutus ja sillä alalla tein töitä viitisen vuotta. Ammatin vaihto tuli

ajankohtaiseksi, kun selkävaivani paheni, enkä enää suoriutunut työstäni kuten ennen. 

Ystäväni työskenteli jo tuolloin Savon MediaCenterin etätyöntekijänä, ja jotenkin hän sai minut vakuutettua siitä, että tämä ala voisi sopia myös minulle. "

 

 

Alkutaipaleen ahaa-elämyksistä ja tunnelmista kysyttäessä Sari toteaa että "Kävin viikon kestävällä koulutusjaksolla Kuopiossa. Se oli minulle helppo ratkaisu, koska siskoni asuu siellä, ja voin siten majoittua hänen luonaan. Tämän jälkeen seurasin ystäväni työtä toisen viion ajan, ja opettelin siinä samalla järjestelmän käyttämistä ja asiakkaiden kohtaamista. Ensimmäinen puhelu hirvitti! Kädet tärisivät ja sopertelin ihan mitä sattuu. Jännitys kuitenkin haihtui jo ensimmäisenä kokonaisena soittopäivänä."

 

Olet nyt tehnyt myyjän työtä lähes vuoden ajan. Miten tämä aika on mennyt?

"Joko siitä on niin kauan! "Sari huudahtaa. "Olen kyllä kehittynyt ja rohkaistunut valtavasti. Kyllä vieläkin on tilanteita, joissa en suoraan tiedä vaikkapa vastausta asiakkaiden kysymyksiin, tai jolloin en meinaa keksiä sopivaa argumenttia. Silti sanoisin, että olen asiantuntija siinä mitä teen. Luottamusta omaan tekemiseen tuo myös se, että tiedän saavani apua aina, kun sitä tarvitsen. Meillä etämyyjillä on sähköinen viestijärjestelmä, jolla tavoitamme toisemme aina. Ja tietysti myös etämyyntiä johtava esimies on aina tavoitettavissa."

 

Miten sitten näet tulevaisuutesi? Oletko löytänyt oman alasi?

"Olen sellainen persoona, että en yleensä suunnittele elämääni vuosia eteenpäin. Elän aikalailla hetkessä. Toki olen sitoutunut työhöni ja tällä hetkellä nautin tästä mitä teen."

 

 

Kysyttäessä työn mielekkyydestä ja palkitsevuudesta Sari kertoo että "Työajat meillä on aivan loistavat! Pidän myös siitä, että voin itse vaikuttaa tuntimääriini, ja siten omaan aikatauluuni. Teen tätäkin työtä tunteella ja fiiliksellä, ja on aivan mahtavaa, että huippuhyvän päivän kohdalle osuessa minulla on lupa tehdä pidempikin päivä, kuin oli suunniteltu. Itsestäni olen löytänyt uuden piirteen : kaupan nälän. On aivan upea fiilis, kun onnistuu!"

 

Entäs ne haasteet? 

"Kyllähän se syö miestä, jos päivä alkaa niin että en itse ole tyytyväinen" 

Miten toimit näissä tilanteissa?

"Yleensä pidän pienen tauon. Käyn vaikka kahvilla ja huokaisen. Olen opetellut tilanteen nollaamista, ja yritän aina ajatella, että päivää on vielä jäljellä. Jos en itse saa tilannetta tasattua niin otan yhteyttä lähiesimieheeni. Pieni rupattelu ja yhdessä asioiden läpikäynti laukaisee tilanteen yleensä aina"

Tulevaisuuden suhteen Sari toteaa että "Tässä nyt jatkan niin kauan kun nautin siitä mitä teen. Nyt tuntuu hyvältä!"