Savon MediaCenter Oy

Anne, pitkäaikainen työntekijämme kertoo työstään

23.01.2019 00:00

 

 

 

Anne

kuuluu toimistomme vakiokalustoon. Hän on työskennellyt Lapinlahden toimistolla jo yli seitsemän vuoden ajan. Telemarkkinointialalta Annella on lähes 15-vuoden kokemus.

 

 

Vuosien varrella kokemusta on kertynyt monista erilaisista projekteista. ”Olen myynyt varmaankin kaikkea, mitä nyt puhelimen välityksellä voi myydä”

 

 

Nykyään Anne keskittyy yritysmyyntiin, jota hän kuvailee sanoilla ”haastavaa mutta palkitsevaa” Asiakaskontateissa mukavinta Annen mielestä ovat mukavat asiakaskohtaamiset, ja erityisesti se, jos ”väännön” jälkeen on saanut asiaakkaan vakuuttumaan, ja tekemään ostopäätöksen.

 

 

Pitkän työuransa aikana Savon MediaCenterillä Annekin on kohdannut monenlaisia tilanteita. Mieleenpainuvimpana TyKy-tapahtumana Anne muistaa yhdessä tehdyn Ikean reissun ja Tuurin ostosmatkan. Työn tuoksinassa kaikenlaisia sattumuksia kohdataan päivittäin. Haastavista tilanteista Anne kertoo selviävänsä työkavereiden tuella ja huumorilla. Myös se, että haastavan myyntipäivän kohdalle sattuessa muistelee omia aikaisempia onnistumisiaan, auttaa uskomaan siihen, että myynnin taito on tallella, vaikka hetkellisesti olisikin haastavampaa.

 

 

Mitäs sanoisit henkilölle, joka harkitsee tätä työtä. Kysymykseen Anne vastaa napakasti: ”Kokeile!”