Savon MediaCenter Oy

Tuula kertoo työstään Savon MediaCenterillä

15.02.2019 00:00

 

 

 

Tuula

On myös yksi toimistomme konkareista. Myyntiä puhelimitse hän on tehnyt jo kahdeksan vuoden ajan. Lapinlahden toimipisteessämme Tuula on työskennellyt noin vuoden.

 

Työaikoja pidän loistavina. Arvostan sitä, että olen saanut sovittua työajat siten, että voin tämän työn ohella harjoittaa myös toista ammattiani” Tuula tekee nykyisin kolmipäiväistä työviikkoa, ja kuuluu luhyestä työajasta huolimatta parhaisiin myyjiimme.

 

Merkityksellisintä minulle työssäni on se, että teen oman osuuteni koko ryhmämme tavoitteista, se että samalla kertaa teen hyödyllisen teon sekä asiakkaalle, yritykselle jossa työskentelen, ja myös itselleni. Ja tämä kaikki vain yhdellä puhelulla. Onnistumiset työssä, hyvät työkaverit, kodikas toimistoympäristö ja erilaiset asiakaskontaktit ovat myös tärkeitä.”

 

Mikä tekee sinusta tässä työssä menestyvän? ”En mieti liikaa menneitä enkä tulevaa. Elän hetkessä, pyrin tekemään jokaisesta puhelusta onnistuneen juttutuokion. Kaupan saaminen on aina pakitsevaa ja motivaatiota lisäävää."

 

Haastavia hetkiä on työssä myös Tuulalla, näinä hetkinä hän sanoo pyrkivänsä ajattelemaan niin, että ”osaan kyllä, taidot eivät ole kadonneet minnekään” Myöskin Tuula kehuu työtiimiään rautaiseksi ammattilaistiimiksi, ilmapiiriä hyväksi ja iloiseksi.

 

Telemarkkinointia harkitsevaa henkilöä Tuula kannustaa ”kannattaa kokeilla rohkeasti. Päätä yrittää täysillä ainakin kukauden ajan. Alku voi olla hankala, mutta kyllä tämän työön oppii, jos itsellä vaan on aito oppimisen halu. ”

 

Mieleenpainuvimpia virkistystapahtumia Tuulan mielestä ovat olleet yhteinen Kuopion Viinijuhlilla käynti, ja aamupalaverin yhteydessä ollut rentoutushetki.